top of page

Wie zijn wij?

Wij zijn MC de jongerenwerkorganisatie in de gemeente Uden onderdeel van stichting Compass Uden, waaronder poppodium De Pul en Jongerenwerk organisatie MC vallen. Gezamenlijk met onze jongerenwerkers hebben we een missie voor jongeren in Uden tussen de 10 en 23 jaar: 
Wij ondersteunen jongeren om zelfstandig bewuste keuzes te maken over hun eigen leven.

Hoe doen wij dat?

Wij zijn er voor jongeren in hun vrije tijd, dit kan zijn tijdens inloop in het MC ons jongerencentrum, maar ook door middel van activiteiten in de wijk te organiseren. Dit contact kan ook plaatsvinden via socialmedia en whatsapp, zo staan we echt naast de jongeren en weten we wat hen bezighoudt. Je zou kunnen zeggen dat je ons vind, daar waar de jongeren zijn.

 

Daar waar behoefte liggen pakken we die op. Een voorbeeld er was een grote vraag naar skateboard lessen, maar geen aanbod binnen de gemeente Uden. Sinds enkele weken zijn wij nu gestart met het aanbieden van deze lessen.

Alle activiteiten die wij organiseren zijn bedoeld als ontspanning, vrijetijdsbesteding, ontplooiing, talentontwikkeling en persoonlijke groei.
 

We hebben daarnaast een groot netwerk waarmee we samenwerken, op die manier kunnen we jongeren die vastlopen adviseren en helpen om op de juiste plek te komen, hierdoor kunnen ze zichzelf verder ontwikkelen

Jongerencentrum MC Uden


Ons jongerencentrum MC aan de Loopkantstraat 17 te Uden is dé place to be voor alle jongeren in Uden. Met ruim 650 vierkante meter aan ruimte, kun jij van alles beleven in ons jongerencentrum. We hebben een groot overdekt skatepark. Een overdekt voetbalveld. Sportruimtes. Chillruimtes. Game-apparatuur en nog veel meer.

De vrijwilligers en jongerenwerkers van MC Uden zorgen ervoor dat het jongerencentrum open kan zijn. Daarmee is het MC écht een plek voor en door jongeren. Alles kan bij ons. Heb jij een vet idee? Laat het ons weten.
check onze contactgegevens hier 'Team Jongerenwerk'. 


Wil jij meehelpen in onze organisatie? Meld je aan als vrijwilliger!

Benieuwd wat wij lezen over jongerenwerk? Klik hier voor alle artikelen over jongerenwerk, die wij interessanat vinden en graag met je delen:

MC Website-82.jpg
Over ons: Geschiedenis
Jongerencentrum
bottom of page