top of page

TEAM MC

Team MC
IMG_20210618_160542_Bokeh.jpg

Josefien van Rooij

Hey! Mijn naam is Josefien. Na een tijdje op reis te zijn geweest ben ik weer terug bij MC. En je raadt het al. Mijn grote hobby is de wereld ontdekken. Verder ben ik gek op klimmen en het bezoeken van festivals. Als jongerenwerker bij Compass ga ik de straat op. Daarnaast kun je me vinden in het MC en organiseer ik graag samen met jongeren activiteiten. Heb jij een vet idee? Je mag altijd contact opnemen.

WhatsApp Image 2022-10-13 at 11.27.27.jpeg

Yantra

Ik ben de nieuwste toevoeging aan het het jongerenwerk team.

Bijna 20 jaar geleden ben ik begonnen als pedagogisch medewerker en daarvoor ruime tijd als beroepsmilitair gewerkt en veel van de wereld gezien. Iets waar ik graag over praat en ervaring over deel mocht je interesse hebben richting een baan bij defensie. Gedurende de jaren heel veel met jongeren gewerkt en intussen zou ik met de verhalen en situaties die ik heb meegemaakt een boek vol kunnen schrijven. Een boek met mooie, ontroerende en ook heftige verhalen waarin ik veel heb kunnen leren van jongeren.

Mocht je ooit ergens mee zitten en op zoek naar een luisterend oor of behoefte hebben aan hulp/advies neem dan contact met me op.

Als jongerenwerker ben ik regelmatig op straat te vinden. Verder kun je me ook vinden in het MC.

WhatsApp Image 2022-06-08 at 2.37.30 PM.jpeg

Max Hermans

Hallo, ik ben Max, 26 jaar oud. Ik beschouw mezelf als een enthousiaste en energieke jongeman die graag in contact is en blijft met jongeren. Vaak ben ik op straat te vinden, waar ik met jongeren praat en hen probeer te ondersteunen waar nodig. In 2020 heb ik ongeveer zes maanden in een kliniek gezeten om aan mezelf te werken. Ik heb mijn verleden achter me gelaten en richt me nu op het werken met jongeren. Met mijn bagage aan ervaringen uit mijn eigen jeugd op het gebied van verslaving en criminaliteit, bied ik graag een luisterend oor aan zowel jongeren als hun ouders/verzorgers. Naast het bieden van een luisterend oor, ben ik ook iemand die van aanpakken houdt. Heb je een leuk idee? Kom dan naar mij, dan werken we het samen uit bij het MC!

Iris.jpg

Iris Driessen

Ha! Ik ben Iris. Mijn hobby's zijn naar concerten gaan, volleyballen en chillen met vrienden. Ik werk bij Compass Uden als jongerenwerker. Ik houd mijzelf bezig met activiteiten voor meiden en met onder andere Club Abstract, een club voor mensen die zichzelf tot de LGBTQ-groep rekenen. Verder ben ik vaak te vinden in jongerencentrum MC Uden, of op straat. Wil je een keer komen kletsen? Kom mij dan opzoeken in het MC of op straat.

Kevin.jpg

Kevin Kerkenaar

Hallo, Kevin hier! Een echte Ujenaar, namelijk al 28 jaar en ben ook nooit uit Uden weg geweest. Ik heb redelijk wat hobby’s; volleybal (grootste hobby), klimmen, fotografie, grafisch design, bordspelletjes en helemaal gek op films.
 

Je vindt me in het MC standaard op vrijdagavond, waar je altijd terecht kunt voor activiteiten, gezelligheid of een luisterend oor.

Verder zet ik graag samen met jongeren een activiteit op, dus mocht je ooit ideeën hebben dan hoor ik het graag!

20220726_165323.jpg

Rick van Koulil

Hola, 
Mijn naam is Rick, een sportieve jonge man. Na jaren in Spanje gewerkt te hebben, de studie communicatie te hebben gevolgd, heb ik in 2020 de studie Social Work afgerond en ben ik aan de slag gegaan als 'maatje' op een woonvorm voor LVB jongeren. Totdat ik de toffe vacature van jongerenwerker bij het MC voorbij zag komen en ervoor ben gegaan. Met als resultaat nu onderdeel uit te mogen maken van dit leuke team.

Ik zal te vinden zijn in het MC, op straat en tijdens de vele toffe activiteiten die ik graag samen met jou zou willen organiseren.
Heb je al een toffe activiteit in gedachte of wil je kennismaken, let me know!

WhatsApp Image 2023-06-08 at 13.36_edited.png

Sanjiwan Jethoe

Yoo yoo! Ik ben Sanjiwan Jethoe, de nieuwe jongerenwerker van het MC. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met fitness. Verder is muziek ook mijn passie! Ik bespeel een percussie-instrument genaamd de dholak, wat oorspronkelijk uit India komt. Ook jam ik met vrienden en ga ik naar optredens/concerten van vrienden. Ik ben te vinden in het MC en op straat. Heb je zin om te kletsen, heb je een luisterend oor nodig of heb je een leuk idee dat je graag wilt uitwerken? Kom naar het MC of neem contact met me op!

Sanne.jpg

Sanne van Goch

Hoi! Mijn naam is Sanne en ik ben een van de toezichthouders bij jongerencentrum MC Uden. Ik studeer momenteel Social Work aan de HAN in Nijmegen. Een van mijn hobbies is het bezoeken van concerten, tevens werk ik ook al een aantal jaar als vrijwilliger bij de Pul! Mijn andere hobby is avonturen beleven met mijn hond Nala. Verder geniet ik ervan om leuke dingen te doen met mijn vrienden. Mocht je meer over mij willen weten, kom dan gerust gezellig met mij kletsen! Ik ben te vinden in het MC op de donderdagavond.

IMG-20230608-WA0004.jpg

Loekie van Melvoort

Hee! Ik ben Loekie en ben toezichthouder bij het MC op de donderdagavond. Ik heb gestudeerd op het Avans in Den Bosch voor de opleiding Health & Social Work. Naast dat ik elke donderdagavond te vinden ben in het MC, ben ik ook werkzaam als 'groepsopvoeder' op woongroepen met jongeren. In mijn vrije tijd lees ik boeken, maar houd ik ook van gamen en bordspellen, een festivalletje pakken hier en daar en ga ik graag op reis. De deur van MC staat voor je open vanaf 19:00 uur, dus kom gezellig langs!

bottom of page