TEAM MC

 
IMG_20210618_160542_Bokeh.jpg

Josefien van Rooij

Hey! Mijn naam is Josefien. Na een tijdje op reis te zijn geweest ben ik weer terug bij MC. En je raadt het al. Mijn grote hobby is de wereld ontdekken. Verder ben ik gek op klimmen en het bezoeken van festivals. Als jongerenwerker bij Compass ga ik de straat op. Daarnaast kun je me vinden in het MC en organiseer ik graag samen met jongeren activiteiten. Heb jij een vet idee? Je mag altijd contact opnemen.

Unknown-4.png

Yantra

Ik ben de nieuwste toevoeging aan het het jongerenwerk team.

Bijna 20 jaar geleden ben ik begonnen als pedagogisch medewerker en daarvoor ruime tijd als beroepsmilitair gewerkt en veel van de wereld gezien. Iets waar ik graag over praat en ervaring over deel mocht je interesse hebben richting een baan bij defensie. Gedurende de jaren heel veel met jongeren gewerkt en intussen zou ik met de verhalen en situaties die ik heb meegemaakt een boek vol kunnen schrijven. Een boek met mooie, ontroerende en ook heftige verhalen waarin ik veel heb kunnen leren van jongeren.

Mocht je ooit ergens mee zitten en op zoek naar een luisterend oor of behoefte hebben aan hulp/advies neem dan contact met me op.

Als jongerenwerker ben ik regelmatig op straat te vinden. Verder kun je me ook vinden in het MC.

Pieter.jpg

Pieter Poorts

Pieter is mijn naam en ben geboren in 1986. Waar ik me in mijn vrije tijd veel mee bezig houdt is graffiti, skate- en snowboarden en vissen. Bij Compass werk ik als Jongerenwerker. Wat inhoud dat ik veel op straat te vinden ben. Graag denk en kijk ik met je mee op het gebied van activiteiten of als je vrijwilliger wil worden bij ons dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mocht je met andere vragen zitten of me iets willen vertellen, weet me dan ook te vinden, dan ben ik er voor je! Spreek me aan, bel me of stuur een mail. We spreken elkaar! Laters!

Kevin.jpg

Kevin Kerkenaar

Hallo, Kevin hier! Een echte Ujenaar, namelijk al 27 jaar en ben ook nooit uit Uden weg geweest. Ik heb redelijk wat hobby’s; volleybal (grootste hobby), klimmen, fotografie, grafisch design, bordspelletjes en helemaal gek op films.
 

Je vindt me in het MC standaard op vrijdagavond, waar je altijd terecht kunt voor activiteiten, gezelligheid of een luisterend oor.

Verder zet ik graag samen met jongeren een activiteit op, dus mocht je ooit ideeën hebben dan hoor ik het graag!

peter.png

Peter van den Elzen

Hoi! Ik ben Peter, geboren in 1990 in Uden. Mijn hobby’s zijn koken, muziek maken, bergwandelen/klimmen en lekker veel sporten.

 

Als jongerenwerker bij Compass zal ik onder andere op straat en in het MC te vinden zijn om activiteiten te organiseren en te ondersteunen of gewoon een babbeltje te maken. Meer weten of kan ik je ergens mee helpen/ondersteunen? Mail of bel me gewoon even. Tabee! 

Iris.jpg

Iris Driessen

Ha! Ik ben Iris. Mijn hobby's zijn naar concerten gaan, volleyballen en chillen met vrienden. Ik werk bij Compass Uden als jongerenwerker. Ik houd mijzelf bezig met activiteiten voor meiden en met onder andere Club Abstract, een club voor mensen die zichzelf tot de LGBTQ-groep rekenen. Verder ben ik vaak te vinden in jongerencentrum MC Uden, of op straat. Wil je een keer komen kletsen? Kom mij dan opzoeken in het MC of op straat.

Sanne.jpg

Sanne van Goch

Hoi! Mijn naam is Sanne en ik ben een van de toezichthouders bij jongerencentrum MC Uden. Ik studeer momenteel Social Work aan de HAN in Nijmegen. Een van mijn hobbies is het bezoeken van concerten, tevens werk ik ook al een aantal jaar als vrijwilliger bij de Pul! Mijn andere hobby is avonturen beleven met mijn hond Nala. Verder geniet ik ervan om leuke dingen te doen met mijn vrienden. Mocht je meer over mij willen weten, kom dan gerust gezellig met mij kletsen! Ik ben te vinden in het MC op de donderdagavond.

Sander.jpg

Sander Lankhuijzen

Hey! Ik ben Sander en ben sinds kort actief als toezichthouder bij het MC. Ik studeer Social Work aan de HAN in Nijmegen. Daarnaast voetbal en fitness ik graag in mijn vrije tijd. Ook chillen met vrienden kan natuurlijk niet ontbreken in mijn wekelijkse bezigheden. Iedere maandagavond zal ik er zijn om er samen met jullie een gezellige avond van te maken. Zoek me gerust op in het MC als je ergens over wilt praten, gewoon even wilt kletsen of nieuwe gave ideeën hebt. Tot snel!