top of page

MC BARZ

In een workshop bestaande uit 5 sessies ga jij aan de slag om je rap talent te ontwikkelen.
Samen met de meester ga je in deze sessies aan de slag. Dit kan zijn tekstueel zijn, maar ook op het gebied van vocals en flow. Er word gekeken naar wat jij nog zou kunnen ontwikkelen.

Deelname is gratis! 
De workshops van MC BARZ vinden plaats op donderdag 6, 13, 20, 27 april van 19.00 tot 21.00. Geef je snel op, want vol is vol.
MC BARZ is voor jongeren vanaf 14 jaar.

Exact aanbod:
Jouw eigen verhaal leren schrijven op een beat
Het aanleren van verschillende flow-stijlen
Jouw 'stijl' van rappen ontdekken
Ontdek en speel met rijmschema's, flow &timing, add lips en zanglijnen 
Rappen op professionele beats
4 lessen van 2 uur 
Je werkt toe aan een opterden bij de Pul met publiek, deze zal plaatsvinden dinsdagavond 9 mei tijdens Vrienden van Trots54.

 

Trots54Logozwart-JPEG.png

MC Barz is een samenwerking tussen het MC, Trots54  en producer & rapper Gertjan Pelkman aka DE MEESTER. 
Trots54 is een kunst en cultuur community voor en door jongeren in de regio Noordoost-Brabant. In samenwerking met het jongerenwerk in de regio organiseert Trots54 maatprojecten voor jongeren op het gebied van kunst. Je komt erachter of je het leuk vindt om met kunst bezig te zijn. En je krijgt de kans om je talent te ontwikkelen. Je wordt begeleid door enthousiaste kunstprofessionals en jongerenwerkers. In deze maatprojecten wordt je uitgedaagd om dingen uit je eigen leven te verwerken in de kunstvorm. Jij krijgt de kans om te exposeren of om op te treden.
Deelname is gratis! 
De workshops van MC Barz deel 2 start op
6, 13, 20, 27 april van 19.00 tot 21.00. Met deel 2 werk je toe naar een optreden in Poppodium de Pul op dinsdagavond 11 april tijdens het evenement Vrienden van Trots54. 
Geef je snel op, want vol is vol.

Graffiti
Trots 54
bottom of page