MC Website-1.jpg

WinterGames 2021

Een week lang dikke events in Uden. Jij kunt gewoon met ons meedoen. Alles wat je hoeft te doen is jezelf hieronder aanmelden voor een (of meerdere) activiteiten van de Wintergames!

Heb je vragen? Dan mag je altijd mailen naar kevin@compass-uden.nl of kun je ons appen via 06 40 86 88 64

WIN - Icoon_wit - RGB.png

Maandag 22 februari: Sporten

Elke maandag staan we op het veld bij Aventurijn om te sporten. Dit kunnen allerlei verschillende sporten zijn. Deze keer staan we er met Multibal.

 

Multibal is een sport bestaande uit verschillende sporten, die je in teams tegen elkaar speelt. J

 

Kom gezellig langs en sport samen met onze jongerenwerkers. We houden ons aan de gestelde maatregelen vanuit de overheid.

 

Vanwege deze maatregelen mogen we alleen jongeren onder de 18 jaar ontvangen. Je kunt deelnemen vanaf 10 jaar. 

Dinsdag 23 februari:

Mountainbiken

Altijd al willen MTB'en? Dit is je kans.

 

Meld je hieronder aan en wij zorgen dat je uitrusting plus fiets voor je klaar staat. Kortom: alle materialen worden voor je geregeld.

 

Kom gezellig met onze jongerenwerkers Kevin en Iris een uitdagende ronde door de bossen fietsen. We houden ons aan de gestelde maatregelen vanuit de overheid. Vanwege deze maatregelen mogen we alleen jongeren onder de 18 jaar ontvangen. Je kunt deelnemen vanaf 12 jaar.

Donderdag 25 februari:

Klimmen

Altijd al willen klimmen in klimpark Uden bij de Mastworp? Dit is je kans!

 

Je kunt met ons gratis gaan klimmen bij de Mastworp (naast Teugel Resort). Aanmelden kan hieronder:

Zaterdag 27 februari: Freestyle voetbal

Professioneel straatvoetballer Samir Kali komt een clinic geven voor de Wintergames 2021.

 

We gaan buiten freestyle voetballen bij het Cruyff Court aan de Accordeonstraat in Uden en jij kunt hier gratis bij zijn!

 

Leer van een van de beste pannavoetballers of durf je het aan om een potje tegen hem te spelen? We houden ons aan de gestelde maatregelen vanuit de overheid. Vanwege deze maatregelen mogen we alleen jongeren onder de 18 jaar ontvangen. Je kunt deelnemen vanaf 12 jaar. 

Zondag 28 februari:

Freerun Uden

FreeRunUden en MC Uden slaan hun handen ineen. We gaan buiten freerunnen bij het skatepark in het Bevrijdingspark en jij kunt hier gratis bij zijn!

 

Er worden allerlei obstakels neergezet en er is een mogelijkheid tot het meedoen met een race, de winnaar van deze race ontvangt een mooie prijs. Natuurlijk zijn de trainers van FreeRunUden ook aanwezig. Dat belooft een gezellige en sportieve middag te worden. We houden ons aan de gestelde maatregelen vanuit de overheid. Vanwege deze maatregelen mogen we alleen jongeren onder de 18 jaar ontvangen.