Jongerenwerk

Het team

Wij staan elke dag voor je klaar.

 • Kay den Teuling
  Toezichthouder MC

  De jeugd is de toekomst! Als toezichthouder van het MC zorg ik er samen met Lennaert voor dat het MC een schone, veilige en fijne plek is. Daarvoor krijgen we hulp van leuke vrijwilligers, waardoor ik ‘s avond met veel plezier naar het MC fiets. Naast Compass werk ik ook in de media en studeer ik Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit. Mijn hobby’s zijn wielrennen en hardlopen, maar ik ga ook graag naar concerten in De Pul.   
    06-25357610
    toezicht@compass-uden.nl
 • Peter van den Elzen
  Jongerenwerker

  Hoi! Ik ben Peter, geboren in 1990 in Uden. Mijn hobby’s zijn koken, muziek maken, bergwandelen/klimmen en lekker veel sporten.  Als jongerenwerker bij Compass zal ik onder andere op straat en in het MC te vinden zijn om activiteiten te organiseren en te ondersteunen of gewoon een babbeltje te maken. Meer weten of kan ik je ergens mee helpen/ondersteunen? Mail of bel me gewoon even. Tabee! Peter.
    06-28362065
    Peter@compass-uden.nl
 • Pieter Poorts
  Jongerenwerker
  Vrijwilligerscoördinator

  Pieter is mijn naam en ben 30 jaar jong. Waar ik me in mijn vrije tijd veel mee bezig houdt is graffiti, skate- en snowboarden en vissen. Bij Compass werk ik als Jongerenwerker en Vrijwilligercoördinator, wat inhoud dat ik veel op straat te vinden ben. Maar ook binnen MC of de Pul kun je me treffen. Graag denk en kijk ik met je mee op het gebied van activiteiten of als je vrijwilliger wil worden bij ons dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mocht je met andere vragen zitten of me iets willen vertellen, weet me dan ook te vinden, dan ben ik er voor je! Spreek me aan, bel me of stuur een mail. We spreken elkaar! Laters! Pieter
    06-54238939
    pieter@compass-uden.nl
 • Mandy Beimans
  Jongerenwerker

  Mijn hobby is gitaar spelen en ik houd van lekker eten! Bij Stichting Compass organiseer ik meidenavonden in de Pul, maar ik ben ook vaak 's avonds in de meidenlounge van het MC te vinden. Naast het organiseren van meidenavonden geef ik regelmatig voorlichting op school! Over bijvoorbeeld 'Liefde Enzo', of social media.
    06-11166837
    mandy@compass-uden.nl
 • Jarno van Dijk
  Jongerenwerker

  Ik ben geboren in 1985 en werk sinds 2007 bij Compass. Ik woon samen met mijn vriendin Lise en mijn dochter Bowie. Muziek is mijn grootste passie. Ik luister graag muziek, verzamel plaatjes, ga graag naar concerten en festivals en draai zelf ook wel eens op feesten. Wat is jouw passie? Ik hoor het graag van je!
    06-53508973
    jarno@compass-uden.nl
 • Mirte Romanillos
  Jongerenregisseur

  Ik ben geboren in 1982 en oranje/goud is mijn lievelingskleur. Ik woon samen met mijn hond Solo en mijn vriend Hugo. Bij Stichting Compass ben ik jongerenregisseur, dat houdt in dat ik veel contact heb met allerlei partners, zoals de scholen en de Gemeente, maar ook met de politie, het jeugdmaatschappelijk werk, Novadic en allerlei andere hulpverleningsinstanties. Daarnaast ben ik regelmatig in de Pul te vinden, maar uiteraard ook in het MC en soms op straat. Wil je me wat vertellen of vragen? Dat kan altijd!
    06-46608433
    mirte@compass-uden.nl