Jongerenwerk

Het team

Wij staan elke dag voor je klaar.

 • Raymen Gorter
  Beheerder

  Hoihoi! Mijn naam is Raymen. Ik werk als beheerder in het MC voor Compas daarnaast ben ik nog elders werkzaam en druk bezig met het afronden van mijn studie. In mijn vrije tijd zit ik graag op de motor of zoek ik het onder zeeniveau op, met mijn hobby duiken. Ik werk een dag in de week bij het MC. Iedere vrijdag ben ik er te vinden! Ik probeer er hier met een iedereen gezellige avond van te maken. Jullie kunnen me altijd benaderen met leuke ideeën voor activiteiten of gewoon voor een gezellig praatje :)  Loop een keer gezellig binnen op de vrijdag!
 • Kevin Kerkenaar
  Toezichthouder MC

  Hallo! Ik ben Kevin en gloednieuw bij het MC als toezichthouder. Een echte Ujenaar, namelijk al 24 jaar dus al van jongs af aan. Ik heb redelijk wat hobby’s; volleybal (grootste hobby), fotografie, grafisch design, bordspelletjes, films en schrijf ik stukjes over events die ik bezoek: Als je dat tof vindt, kun je ze hier lezen.

  Je vindt me in het MC op dinsdagavond, woensdagmiddag en de donderdagavond. Ik ga me hard inzetten om met jullie samen het MC nog beter en mooier te maken, dus mocht je toffe ideeën hebben? Mail of bel gerust. Dat mag natuurlijk ook voor gewone gesprekken of als je iets kwijt wilt.
   
    06-57303469
    Toezicht@compass-uden.nl
 • Josefien van Rooij
  Jongerenwerker

  Mijn naam is Josefien. Sinds maart 2018 werk ik als jongerenwerker bij Compass. Ik woon in Den Bosch en pak iedere keer weer enthousiast de 306 richting Uden. Binnen het jongerenwerk richt ik me voornamelijk op de meidenactiviteiten. Zowel in het MC als de Girls Only! in de Pul. Natuurlijk ben ik er niet alleen voor de meiden. Zo vind ik het bijvoorbeeld super tof als jongeren zelf een idee hebben voor het organiseren van een activiteit. Daar wil ik dan ook graag bij helpen.

  Heb jij al een idee of wil je gewoon even wat kwijt? Je mag me altijd een berichtje sturen.
    06-11275749
    josefien@compass-uden.nl
 • Peter van den Elzen
  Jongerenwerker
  Toezichthouder MC

  Hoi! Ik ben Peter, geboren in 1990 in Uden. Mijn hobby’s zijn koken, muziek maken, bergwandelen/klimmen en lekker veel sporten.  Als jongerenwerker bij Compass zal ik onder andere op straat en in het MC te vinden zijn om activiteiten te organiseren en te ondersteunen of gewoon een babbeltje te maken. Meer weten of kan ik je ergens mee helpen/ondersteunen? Mail of bel me gewoon even. Tabee! Peter.
    06-28362065
    Peter@compass-uden.nl
 • Pieter Poorts
  Jongerenwerker
  Vrijwilligerscoördinator

  Pieter is mijn naam en ben geboren in 1986. Waar ik me in mijn vrije tijd veel mee bezig houdt is graffiti, skate- en snowboarden en vissen. Bij Compass werk ik als Jongerenwerker en Vrijwilligercoördinator, wat inhoud dat ik veel op straat te vinden ben. Maar ook binnen MC of de Pul kun je me treffen. Graag denk en kijk ik met je mee op het gebied van activiteiten of als je vrijwilliger wil worden bij ons dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mocht je met andere vragen zitten of me iets willen vertellen, weet me dan ook te vinden, dan ben ik er voor je! Spreek me aan, bel me of stuur een mail. We spreken elkaar! Laters! Pieter
    06-54238939
    pieter@compass-uden.nl
 • Mirte Romanillos
  Jongerenregisseur

  Ik ben geboren in 1982 en oranje/goud is mijn lievelingskleur. Ik woon samen met mijn vriend Hugo en onze dochter Ava in Uden. Bij Stichting Compass ben ik beleidsmedewerker jongerenwerk en cultuur in de Pul. Dat houdt in dat ik veel contact heb met allerlei partners, zoals voor het jongerenwerk de scholen en de gemeente, maar ook met de politie, het jeugdmaatschappelijk werk, Novadic en allerlei andere hulpverleningsinstanties. Ik ben regelmatig in de Pul te vinden, maar uiteraard ook in het MC en soms op straat. Wil je me wat vertellen of vragen? Dat kan altijd!
    06-46608433
    mirte@compass-uden.nl