Jongerenwerk

Het team

Wij staan elke dag voor je klaar.

 • Raymen Gorter
  Toezichthouder

  Hoihoi! Mijn naam is Raymen. Ik werk als beheerder in het MC voor Compas daarnaast ben ik nog elders werkzaam en druk bezig met het afronden van mijn studie. In mijn vrije tijd zit ik graag op de motor of zoek ik het onder zeeniveau op, met mijn hobby duiken. Ik werk een dag in de week bij het MC. Iedere vrijdag ben ik er te vinden! Ik probeer er hier met een iedereen gezellige avond van te maken. Jullie kunnen me altijd benaderen met leuke ideeën voor activiteiten of gewoon voor een gezellig praatje :)  Loop een keer gezellig binnen op de vrijdag!
 • Kevin Kerkenaar
  Toezichthouder

  Hallo! Ik ben Kevin en gloednieuw bij het MC als toezichthouder. Een echte Ujenaar, namelijk al 24 jaar dus al van jongs af aan. Ik heb redelijk wat hobby’s; volleybal (grootste hobby), fotografie, grafisch design, bordspelletjes, films en schrijf ik stukjes over events die ik bezoek: Als je dat tof vindt, kun je ze hier lezen.

  Je vindt me in het MC op dinsdagavond, woensdagmiddag en de donderdagavond. Ik ga me hard inzetten om met jullie samen het MC nog beter en mooier te maken, dus mocht je toffe ideeën hebben? Mail of bel gerust. Dat mag natuurlijk ook voor gewone gesprekken of als je iets kwijt wilt.
   
    06-57303469
    Toezicht@compass-uden.nl
 • Iris Driessen
  Jongerenwerker

  Ha! Ik ben Iris. Mijn hobby's zijn naar concerten gaan, volleyballen en chillen met vrienden. Ik werk bij Compass Uden als jongerenwerker. Ik houd mijzelf bezig met activiteiten voor meiden en met onder andere Club Abstract, een club voor mensen die zichzelf tot de LGBTQ-groep rekenen. Verder ben ik vaak te vinden in jongerencentrum MC Uden, of op straat. Wil je een keer komen kletsen? Kom mij dan opzoeken in het MC of op straat.
 • Sander Lankhuijzen
  Toezichthouder

  Hey! Ik ben Sander en ben sinds kort actief als toezichthouder bij het MC. Ik studeer Social Work aan de HAN in Nijmegen. Daarnaast voetbal en fitness ik graag in mijn vrije tijd. Ook chillen met vrienden kan natuurlijk niet ontbreken in mijn wekelijkse bezigheden. Iedere maandagavond zal ik er zijn om er samen met jullie een gezellige avond van te maken. Zoek me gerust op in het MC als je ergens over wilt praten, gewoon even wilt kletsen of nieuwe gave ideeën hebt. Tot snel!
 • Peter van den Elzen
  Jongerenwerker

  Hoi! Ik ben Peter, geboren in 1990 in Uden. Mijn hobby’s zijn koken, muziek maken, bergwandelen/klimmen en lekker veel sporten.  Als jongerenwerker bij Compass zal ik onder andere op straat en in het MC te vinden zijn om activiteiten te organiseren en te ondersteunen of gewoon een babbeltje te maken. Meer weten of kan ik je ergens mee helpen/ondersteunen? Mail of bel me gewoon even. Tabee! Peter.
    06-28362065
    Peter@compass-uden.nl
 • Pieter Poorts
  Jongerenwerker

  Pieter is mijn naam en ben geboren in 1986. Waar ik me in mijn vrije tijd veel mee bezig houdt is graffiti, skate- en snowboarden en vissen. Bij Compass werk ik als Jongerenwerker en Vrijwilligercoördinator, wat inhoud dat ik veel op straat te vinden ben. Maar ook binnen MC of de Pul kun je me treffen. Graag denk en kijk ik met je mee op het gebied van activiteiten of als je vrijwilliger wil worden bij ons dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mocht je met andere vragen zitten of me iets willen vertellen, weet me dan ook te vinden, dan ben ik er voor je! Spreek me aan, bel me of stuur een mail. We spreken elkaar! Laters! Pieter
    06-54238939
    pieter@compass-uden.nl
 • Mirte Romanillos
  Jongerenregisseur

  Ik ben geboren in 1982 en oranje/goud is mijn lievelingskleur. Ik woon samen met mijn vriend Hugo en onze dochters Ava & Sofia in Uden. Bij Stichting Compass ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van het jongerenwerk en cultuur in de Pul. Doen we het goede? En doen we dat goed? Dat houdt in dat ik veel contact heb met allerlei partners, zoals voor het jongerenwerk de scholen en de gemeente, maar ook met de politie, Novadic en allerlei andere hulpverleningsinstanties. Ik ben regelmatig in de Pul te vinden, maar uiteraard ook in het MC en soms op school, in de wijken of op het gemeentehuis. Wil je me wat vertellen of vragen? Dat kan altijd!
    06-46608433
    mirte@compass-uden.nl