MC Website-88.jpg

TEAM MC

Mirte Romanillos

Mirte Romanillos

Jongerenwerker

06-46608433

Hi, mijn naam is Mirte en ik woon in Uden. Bij Stichting Compass ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van het jongerenwerk en cultuur in de Pul. Doen we het goede? En doen we dat goed? Dat houdt in dat ik veel contact heb met allerlei partners, zoals voor het jongerenwerk de scholen en de gemeente, maar ook met de politie, Novadic en allerlei andere hulpverleningsinstanties. Ik ben regelmatig in de Pul te vinden, maar uiteraard ook in het MC en soms op school, in de wijken of op het gemeentehuis. Wil je me wat vertellen of vragen? Dat kan altijd!

Sanne van Goch

Sanne van Goch

Beheerder

Hoi! Mijn naam is Sanne en ik ben een van de toezichthouders bij jongerencentrum MC Uden. Ik studeer momenteel Social Work aan de HAN in Nijmegen. Een van mijn hobbies is het bezoeken van concerten, tevens werk ik ook al een aantal jaar als vrijwilliger bij de Pul! Mijn andere hobby is avonturen beleven met mijn hond Nala. Verder geniet ik ervan om leuke dingen te doen met mijn vrienden. Mocht je meer over mij willen weten, kom dan gerust gezellig met mij kletsen! Ik ben te vinden in het MC op de donderdagavond.

Kevin Kerkenaar

Kevin Kerkenaar

Beheerder/Jongerenwerker

06-57303469

Hallo! Ik ben Kevin en gloednieuw bij het MC als toezichthouder. Een echte Ujenaar, namelijk al 24 jaar dus al van jongs af aan. Ik heb redelijk wat hobby’s; volleybal (grootste hobby), fotografie, grafisch design, bordspelletjes, films en schrijf ik stukjes over events die ik bezoek.

Je vindt me in het MC op dinsdagavond, woensdagmiddag en de donderdagavond. Ik ga me hard inzetten om met jullie samen het MC nog beter en mooier te maken, dus mocht je toffe ideeën hebben? Mail of bel gerust. Dat mag natuurlijk ook voor gewone gesprekken of als je iets kwijt wilt.

Josefien van Rooij

Josefien van Rooij

Jongerenwerker

06-17744436

Hey! Mijn naam is Josefien. Na een tijdje op reis te zijn geweest ben ik weer terug bij MC. En je raadt het al. Mijn grote hobby is de wereld ontdekken. Verder ben ik gek op klimmen en het bezoeken van festivals. Als jongerenwerker bij Compass ga ik de straat op. Daarnaast kun je me vinden in het MC en organiseer ik graag samen met jongeren activiteiten. Heb jij een vet idee? Je mag altijd contact opnemen.

Iris Driessen

Iris Driessen

Jongerenwerker

Ha! Ik ben Iris. Mijn hobby's zijn naar concerten gaan, volleyballen en chillen met vrienden. Ik werk bij Compass Uden als jongerenwerker. Ik houd mijzelf bezig met activiteiten voor meiden en met onder andere Club Abstract, een club voor mensen die zichzelf tot de LGBTQ-groep rekenen. Verder ben ik vaak te vinden in jongerencentrum MC Uden, of op straat. Wil je een keer komen kletsen? Kom mij dan opzoeken in het MC of op straat.

Peter van den Elzen

Peter van den Elzen

Jongerenwerker

06-28362065

Hoi! Ik ben Peter, geboren in 1990 in Uden. Mijn hobby’s zijn koken, muziek maken, bergwandelen/klimmen en lekker veel sporten.

Als jongerenwerker bij Compass zal ik onder andere op straat en in het MC te vinden zijn om activiteiten te organiseren en te ondersteunen of gewoon een babbeltje te maken. Meer weten of kan ik je ergens mee helpen/ondersteunen? Mail of bel me gewoon even. Tabee!

Pieter Poorts

Pieter Poorts

Jongerenwerker

06-54238939

Pieter is mijn naam en ben geboren in 1986. Waar ik me in mijn vrije tijd veel mee bezig houdt is graffiti, skate- en snowboarden en vissen. Bij Compass werk ik als Jongerenwerker. Wat inhoud dat ik veel op straat te vinden ben. Graag denk en kijk ik met je mee op het gebied van activiteiten of als je vrijwilliger wil worden bij ons dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mocht je met andere vragen zitten of me iets willen vertellen, weet me dan ook te vinden, dan ben ik er voor je! Spreek me aan, bel me of stuur een mail. We spreken elkaar! Laters!

Sander Lankhuijzen

Sander Lankhuijzen

Beheerder

Hey! Ik ben Sander en ben sinds kort actief als toezichthouder bij het MC. Ik studeer Social Work aan de HAN in Nijmegen. Daarnaast voetbal en fitness ik graag in mijn vrije tijd. Ook chillen met vrienden kan natuurlijk niet ontbreken in mijn wekelijkse bezigheden. Iedere maandagavond zal ik er zijn om er samen met jullie een gezellige avond van te maken. Zoek me gerust op in het MC als je ergens over wilt praten, gewoon even wilt kletsen of nieuwe gave ideeën hebt. Tot snel!