Lijst van programma's

Al het aanbod van MC Uden in een oogopslag 

Er is altijd wat te doen bij het MC! Hieronder vind je ons volledige aanbod. Ons jongerencentrum is standaard geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur. Op woensdag zijn wij 's middags geopend tussen 14.00 uur en 17.00 uur. 

Daarnaast kun je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ook 's middags terecht voor onze speciale MC After School openstellingen tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Door hieronder te kijken zie je wat er allemaal te doen en beleven is in ons jongerencentrum. Mocht je vragen hebben of iets missen. Laat het ons weten!

 
GBGZ5.JPG

Grote Broer, Grote Zus 

Activiteiten begeleid door grote broers en zussen in jouw wijk. Klik hieronder voor een overzicht.

IMG_2257.HEIC

MC After School

De plek waar jij na school kunt chillen, huiswerk kunt maken, gamen of sporten. Samen de schooldag afsluiten.

MC Website-99.jpg

MC Today

Overdag aan de slag. MC Today is de daginvulling die jou verder helpt. MC Today is een alternatief voor jongeren, die geen regulier onderwijs volgen en met uitdagingen in het leven staan. Wij helpen je verder!

FemPower

FemPower

Iedere twee weken wordt op dinsdag tussen 19.00 en 21.00 uur een activiteit speciaal voor meiden van 12-16 jaar georganiseerd. Van het ontdekken van je kwaliteiten tot levend Cluedo. Kom je ook?

MC Website-10.jpg

Join Us

Jongeren die zich alleen voelen kunnen jongeren ontmoeten tijdens Join Us. Join Us is een landelijk initiatief. In het MC Uden zijn er twee leeftijdsgroepen: 12 tot 18 jaar oud en 18 tot 23 jaar oud. Bij de bijeenkomsten ontmoet je andere jongeren, die met dezelfde uitdagingen worstelen.

Soep In Kom

MC Cooking Cafe

Om de week wordt er op donderdag vanaf 16.00 uur gekookt in het MC Uden of bij buurtcentrum De Nieuwe Pit. Gezellig samen koken, leren over gezonde voeding en samen inkopen doen. Meekoken? App ons of stuur een mailtje naar Peter. Meer weten? Klik op de knop hieronder.

Heroes.jpg

Heroes of Cruyff Court

In groepsverband leren jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 21 jaar hoe ze een (voetbal)evenement moeten organiseren. 

MC Website-11.jpg

MC Clubhuis

MC Clubhuis is een fysieke plek in het MC waar clubs kunnen samenkomen. Onderstaande clubs zoals MC Politiek en Club Abstract vinden hun thuis bij MC Clubhuis.

_SAM1541.JPG

MC Politiek

MC Politiek is een club jongeren die op welke manier dan ook geïnteresseerd zijn in politiek en daar graag met elkaar over praten. Daarnaast bereiken ze ook nog veel! Ook meepraten? 

Pride Flags

Club Abstract

Club Abstract is een plek voor alle LGBTQ-ers uit Uden en omgeving. Iedereen is welkom bij ons. Er worden activiteiten georganiseerd, maar wij maken ons ook hard voor meer acceptatie. Club Abstract is ooit geboren onder de vleugels van Compass Uden

MC Website-12.jpg

Meidenavond (16+)

In het Clubhuis in het MC wordt regelmatig een meidenavond georganiseerd voor meiden van boven de 16 jaar oud. Als je tussen de 16 en 23 oud bent, is dit misschien ook voor jou leuk? Heb jij een idee of een vraag? Mail Iris

Jongen Het controleren van zijn telefoon

Intermediair Kindpakket

Jongerenwerkers zijn intermediair en kunnen aanvragen doen voor het JeugdSportFonds, JeugdCultuurFonds en voor de landelijke organisatie Stichting Kinderhulp. Dit is voor jongeren tot en met 18 jaar waarbij de ouders niet in staat zijn sport, culturele, school of andere activiteiten te bekostigen.