top of page

MC Graffiti

In zes workshop gaat graffiti artiest Pieter Poorts je leren hoe je zelf graffiti ontwerpt en spuit.  
Je leert over graffiti letters, kleurgebruik en technieken van de spuitbus. Om uiteindelijk een kunstwerk te maken dat geëxposeerd tijdens Evenement Vrienden van Trots54.

Deelname is gratis! 
De workshops van MC Graffiti vinden plaats op maandag 21 feb - 7, 14, 21, 28 mrt - 4 apr van 19.00 tot 20.30. Geef je snel op, want vol is vol. MC Graffiti is voor jongeren vanaf 14 jaar.

Exact aanbod:
- Je leert de geschiedenis van Graffiti
- Je leert je eigen graffiti ontwerpen en hoe te werken met kleur
- Je maakt jou ontwerp in het groot met spuitbussen op een muur
- Je maakt een kunstwerk op schildersdoek. Dit kunstwerk wordt geëxposeerd tijdens Evenement Vrienden van  Trots54
- 6 workshops van 1.5 uur waarbij je uiteindelijk je eigen graffiti gaat spuiten (elke maandagavond van 19.00 – 20.30 uur)

Graffiti-artiest
Graffiti
Trots 54
Trots54Logozwart-JPEG.png

MC Graffiti is een samenwerking tussen het MC en Trots 54. Trots54 is een kunst en cultuur community voor en door jongeren in de regio Noordoost-Brabant. Binnen de community gaan de jongeren aan de slag met hun dromen, ambities en uitdagingen. Trots54 gelooft hierbij in de positieve kracht van kunstuitingen met kwaliteit. Deze kracht wordt versterkt als jongeren zelf degenen zijn die exposeren en op het podium staan. Ze ontwikkelen en tonen hun talent en maken persoonlijke onderwerpen zichtbaar en bespreekbaar. Trots54 wil jongeren uit alle lagen van de samenleving de mogelijkheid bieden om deel te nemen. Tegelijkertijd is Trots54 een oplossing voor het probleem dat jongeren te weinig aansluiting vinden met het huidige kunst- en cultuuraanbod. Waarom lukt dat Trots54 wel? Omdat de jongeren op hun eigen manier en vanuit hun eigen leefwereld kennismaken met kunst en ervaren wat het hen brengt. Zowel de makers als het publiek worden uitgedaagd om te reflecteren op hun eigen leven.

Deelname is gratis! 
De workshops van MC Graffiti vinden plaats op maandag 21 feb - 7, 14, 21, 28 mrt - 4 apr van 19.00 tot 20.30. MC Graffiti is voor jongeren vanaf 14 jaar.
Geef je snel op, want vol is vol.

bottom of page