Mic Drop.jpg
Trots54Logozwart-JPEG.png

Interesse in raps schrijven?

MC Barz II

In traject 2 van MC Barz gaan we de verdieping in!

Centraal staat het schrijven van je eigen verhaal en kunnen flowen op een beat. Dit gaan we doen door ons te verdiepen in rijmschema's, flow, timing, add lips en zanglijnen. Zo kun jij je eigen stijl verder ontwikkelen.

Deelname is gratis
De sessies van MC Barz vinden plaats op maandag 8 nov, 15 nov, 22 nov, 29 nov etc. van 19.00 tot 21.00.
Geef je snel op, want vol is vol.

Exact aanbod:
- Je rapt op ons aanbod van professionele HipHop beats, geen YouTube beats
- 7 lessen van 2 uur die jou uiteindelijk tot podium ervaring leidt (elke maandagavond van 19.00 – 21.00 uur)
- Introductie met ‘opnemen en mixen van vocalen’ in de studio van het MC jongerencentrum
- Een uitleg over een ‘studio sessie’ in de studio van De Meester
- Als afsluiter doe je Podiumervaring op bij De Pul zonder publiek, maar met professioneel licht en geluid! (dit kan zelfs begeleidend met livemuziek)
- Je krijgt van deze live registratie alle beelden

pexels-eric-esma-894156.jpg

Meld je aan voor MC Barz

Super leuk dat je erbij bent! Je ontvangt nog een mail, mochten we teveel aanmeldingen hebben kan het voorkomen dat je te laat was met het aanmelden.

 
 
Trots54Logozwart-JPEG.png

MC Barz & MC Beatz is een samenwerking tussen het MC en Trots 54. Trots54 is een kunst en cultuur community voor en door jongeren in de regio Noordoost-Brabant. Binnen de community gaan de jongeren aan de slag met hun dromen, ambities en uitdagingen. Trots54 gelooft hierbij in de positieve kracht van kunstuitingen met kwaliteit. Deze kracht wordt versterkt als jongeren zelf degenen zijn die exposeren en op het podium staan. Ze ontwikkelen en tonen hun talent en maken persoonlijke onderwerpen zichtbaar en bespreekbaar. Trots54 wil jongeren uit alle lagen van de samenleving de mogelijkheid bieden om deel te nemen. Tegelijkertijd is Trots54 een oplossing voor het probleem dat jongeren te weinig aansluiting vinden met het huidige kunst- en cultuuraanbod. Waarom lukt dat Trots54 wel? Omdat de jongeren op hun eigen manier en vanuit hun eigen leefwereld kennismaken met kunst en ervaren wat het hen brengt. Zowel de makers als het publiek worden uitgedaagd om te reflecteren op hun eigen leven.

Deelname is gratis! 
De sessies van MC Barz vinden plaats op maandag 20 sept, 27 sept, 4 nov en 11 nov van 19.00 tot 21.00.
Geef je snel op, want vol is vol.