za 21 oktober 2017

MC SWEET 15

met Josylvio, Boomshakalak en M-ACE

Informatie

  • Datum za 21 okt 2017
  • Aanvang 20:00
  • Open 19:30
  • Entree €0,00
  • Locatie MC Uden, MC, Loopkantstraat 17, Uden

Het MC bestaat 15 jaar en dat willen we vieren met jou! Het MC wordt omgetoverd tot een vette feestlocaties en samen met JosylvioBoomshakalak Soundsystem en M-ACE gaan we er een dik feest van maken. Ook overdag zijn er tal van activiteiten, waaronder een freestyleworkshop van het team van Touzani: Los Barrenderos.

Overdag
Vanaf 13.00 uur is iedereen gratis welkom in het MC voor tal van activiteiten ter ere van ons 15-jarig bestaan. Zo gaan we proberen een wereldrecord te verbreken, door de hoogste stapel pannenkoeken te maken (achteraf mag iedereen helpen opeten), zijn er workshops freestylevoetbal, wandklimmen, muziek en nog meer én is er voor de gelegenheid een speciale Escape Room ingericht in onze Brandweertoren. Lukt het jou om te ontsnappen? 

SWEET 15 met Josylvio, M-Ace en Boomshakalak
's Avonds is het dus groot feest, met vette artiesten en een boel gezellige mensen van door de jaren heen. Het allerleukste is: toegang is helemaal gratis! Maar let op: er zijn slechts een beperkt aantal tickets in omloop. Wil jij erbij zijn? Zorg dan dat je ons online in de gaten houdt, of spreek een van onze jongerenwerkers aan. Zij zullen altijd een kaartje hebben voor vrienden van het MC! 

Voor de gelegenheid zal er ook een bar in het MC aanwezig zijn, maar voor die drankjes moet je helaas wel betalen. Alcohol wordt alleen geschonken aan bezoekers boven de 18 jaar.