Aanbod

Wat er allemaal te doen is in het MC

Het MC Uden is gevestigd aan de Loopkantstraat 17, aan de rand van het industrieterrein. Het pand is een voormalige brandweerkazerne en een stuk groter dan je zou denken, wanneer je zomaar voorbij rijdt! Alle ruimtes van het MC zijn gratis te gebruiken tijdens openingstijden. Voor onze bandruimte, studio en dansruimte is het wel belangrijk om 24 uur voordat je langskomt te 'reserveren'. Op die manier voorkom je dat de ruimte al bezet is. Reserveren kan door onze toezichthouders te appen/bellen. 

Kantine: Wanneer je binnenkomt in het MC Uden kom je in de kantine, met voldoende banken, twee Playstations, een pooltafel, tafelvoetbal en een bar waar je gratis wat water kunt bestellen of gezellig kunt kletsen
Studio: Het MC heeft een échte opnamestudio, met apparatuur om rap op te nemen, je DJ-skills te verbeteren, beats te maken of gewoon om te leren hoe de techniek achter muziek maken werkt
Bandruimte: In de goed geïsoleerde bandruimte staan een drumstel en een aantal versterkers, klaar om te rocken! De bandruimte is verbonden met de studio en via een glazen raam tussen de twee ruimtes in, kunnen deze twee ruimtes gezamelijk gebruikt worden als opnamestudio. 
Dansruimte/klimzaal: Onze dansruimte en klimzaal is voorzien van een klimwand om te boulderen en een spiegelwand om je dansmoves voor te oefenen. Je hoeft niet bang te zijn dat je jezelf bezeert, onder de klimwand liggen dikke matten. 
Bioscoop/dartruimte: Onze bioscoop is voorzien van een groot wit doek, waarop films, YouTube-filmpjes en series kunnen worden bekeken. Lekker languit op een van de banken, kun je in het donker genieten van de vetste films en series. In deze ruimte hangen tevens verschillende dartborden. 
Voetbalzaal: In onze voetbalzaal staan twee goals en hangen netten, om de bal in de ruimte te houden. Er hangt tevens een basketbalhoop en er is de mogelijkheid om je eigen muziek te draaien, door je telefoon aan te sluiten op de speakers. 
Skatehal: De skatehal is de grootste ruimte in het MC. Er zijn verschillende skateobjecten, waarop je jouw tricks kunt trainen en vertonen. 
Fitnessruimte: De fitnessruimte is onze nieuwste ruimte en nog volop in ontwikkeling. Er zijn al enkele apparaturen beschikbaar, maar we zijn altijd op zoek naar extra! 
Boksruimte: De boksruimte is in z'n geheel voorzien van vier centimeter dikke matten op de vloer en kan gebruikt worden voor judo, Pencak Silat, boksen of andere verdedigingssporten. 
Meidenruimte: De meidenruimte is speciaal voor meisjes. Er is een Playstation met leuke spellen, zoals Singstar en Just Dance. Een gezellige zithoek met banken, make-up en knutselspullen. Maar ook een kleine keuken, waar gezellig gekookt kan worden. 

Activiteiten in het MC
Dinsdag: MC After School leerbegeleiding van 15.30 uur tot 18.00 uur
Dinsdag: Fempower in De Pul (Kapelstraat 13) van 19.00 uur tot 21.00 uur
Dinsdag: Brazilian Jiu Jitsu van 19:00 uur tot 20.30 uur
Donderdag: Pencak Silat van 19.00 tot 21.00
Donderdag: Sterker Werkt (werk zoeken / solliciatiebrieven / CV opstellen) van 15.00 tot 17.00 uur
Vrijdag: Brazilian Jiu Jitsu van 19.00 uur tot 20.30 uur